«A gastronomía, se non está conectada coa cultura do lugar, perde o seu sentido»
![Patricia Blanco](https://img.lavdg.com/sc/1QuGWHcXp5fq29ciuxBEsXzFXj4=/75x75/perfiles/74/1416929541940_thumb.jpg)
LAXE · Exclusivo suscriptores
![](https://img.lavdg.com/sc/PriFogouto1axTJNhDP37BwOakE=/480x/2024/05/06/00121714992422091840214/Foto/CY7C8F1_12461.jpg)
Historiador, divulgador y crítico gastronómico, charló en Laxe de «valor añadido», de «dignificar» producto y de trabajo por hacer. Es tiempo de reflexión: ¿para qué nos está sirviendo el turismo?
06 may 2024 . Actualizado a las 20:56 h.«O pouco que poida aforrar investireino en retirarme na Costa da Morte. Son un namorado desta comarca. É un sitio que garda os valores que eu defendo», confesó el compostelano Jorge Guitián en Laxe. Crítico
Contenido exclusivo para suscriptores