Begoña Vázquez, chef: «Con nove anos xa facía paellas»

GALICIA · Exclusivo suscriptores

Begoña Vázquez, no seu restaurante O Regueiro da Cova.
Begoña Vázquez, no seu restaurante O Regueiro da Cova. Santi M. Amil

Foi a primeira muller en ser proclamada Cociñeira Galega, e presume de pasar moitas horas entre lumes: «Hai pouco, un señor de 90 anos díxome que non comera nada máis rico na súa vida. En noventa anos!»

25 jun 2025 . Actualizado a las 10:21 h.

Que Begoña Vázquez (Riós, 1986) ten as horas moi ocupadas é algo que sae inconscientemente na conversa varias veces. A chef ten dous restaurantes —Regueiro da Cova, en Verín, e Souto das Candeas, no castelo


Contenido exclusivo para suscriptores
Continúa leyendo con tu suscripción PDF
Disfruta 3 meses por 2€/mes Periódico en PDF + WEB sin límites Suscríbete