Jesús Rodríguez, nutricionista dos Ancares: «Veñen co medo de que lles quite a carne de porco»

Lucía Blanco
Lucía Blanco LUGO / LA VOZ

BECERREÁ · Exclusivo suscriptores

Jesús Rodríguez estudou o grao en Nutrición e Dietética pola USC e o ciclo TAFAD.
Jesús Rodríguez estudou o grao en Nutrición e Dietética pola USC e o ciclo TAFAD. Alberto López

Consulta en Lugo e Becerreá tras detectar unha demanda que non se estaba a cubrir na comarca, onde os pacientes presentan mellores hábitos. «Non temos a cultura de comer tanto peixe, pero tómase máis froita e verdura», di

12 dic 2024 . Actualizado a las 21:28 h.

O nutricionista Jesús Rodríguez consulta en Lugo e en Becerreá, polo que é consciente das diferenzas en canto á alimentación no rural fronte ás cidades. «Consomen moita graxa e carne de cocho, porque ao final é o que


Contenido exclusivo para suscriptores
Continúa leyendo con un 85% dto.
Sucripción Web+App 1€/mes durante 6 meses Suscríbete