Este negocio de Cenlle elabora chourizos de porco celta cun toque de pementos de Padrón
![María Doallo Freire](https://img.lavdg.com/sc/aDHPKlw1Vgq_LRr4EA0JZDhEJKI=/75x75/perfiles/1573127652298/1623315515689_thumb.jpg)
CENLLE · Exclusivo suscriptores
![Martín elabora sus embutidos en Vilar de Astrés](https://img.lavdg.com/sc/6kgq9g5JGvB5ASdnBkVlT1UtIf4=/480x/2024/11/21/00121732184762334172138/Foto/ON22C8F1_1.jpg)
Martín Touceda ten unha cría deste animal e produce todo tipo de embutidos peculiares e artesanais
22 nov 2024 . Actualizado a las 05:00 h.Martín Touceda e a súa muller, Alba Lombao, son o corazón de CienporCel, un proxecto de recuperación da terra agraria na aldea de Osmo, en Cenlle, que rematou por converterse nunha produtora de embutidos 100
Contenido exclusivo para suscriptores