Miguel González, cociñeiro que recupera a estrela Michelin: «Queremos potenciar a cociña termal»

Rubén Nóvoa Pérez
Rubén Nóvoa OURENSE

SOCIEDAD · Exclusivo suscriptores

Miguel González, na porta do restaurante que acaba de lograr unha estrela Michelin no centro de Ourense
Miguel González, na porta do restaurante que acaba de lograr unha estrela Michelin no centro de Ourense Santi M. Amil

Medio ano despois de mudar o seu proxecto gastronómico ó centro de Ourense, logra o recoñecemento da prestixiosa guía: «Era algo impensable tan pronto»

26 nov 2025 . Actualizado a las 09:18 h.

Miguel González (Ourense, 1976) fixo o camiño de volta á estrela Michelin. Despois de que decidira pechar o local que o levou durante catro anos ata o máis alto da gastronomía nacional en A Morteira (O Pereiro


Contenido exclusivo para suscriptores
Continúa leyendo con un 70% dto.
Suscripción WEB 24€/año Por solo 2€ al mes Suscríbete