Ángel Ramil: «A produción de queixo de Simón da Costa é un medio de vida»

Xosé María Palacios Muruais
XOSÉ MARÍA PALACIOS LUGO / LA VOZ

GANADERÍA · Exclusivo suscriptores

Ramil di que o único segredo é traballar con esmero sobre a base dunha boa materia prima
Ramil di que o único segredo é traballar con esmero sobre a base dunha boa materia prima PALACIOS

A piques de xubilarse como secretario do consello regulador tras 34 anos, recoñece o valor dos que arriscaron e decidiron crear as queixerías 

08 ago 2025 . Actualizado a las 10:21 h.

Ángel Ramil (Vilalba, 1959) comezou o seu labor no consello regulador de San Simón da Costa en 1991. O queixo tiña daquela a condición de produto galego de calidade, e viña de producirse a creación


Contenido exclusivo para suscriptores
Continúa leyendo con un 85% dto.
Suscripción WEB 1€/mes durante 6 mes Suscríbete